Trainingsschema’s

Haal het beste uit jezelf!

Persoonlijke kwaliteiten en blokkades
Iedereen beschikt over een combinatie van persoonlijke kwaliteiten, maar is zich hiervan niet altijd bewust. Vaak gebruiken we hier maar een fractie van en het is dan ook belangrijk om deze verder te ontdekken en te ontwikkelen.

Blokkades zijn gevoelens, gedragingen of denkpatronen die ons belemmeren om optimaal te presteren. Hierdoor zitten sommigen vastgeroest en hebben ze niet het gevoel verder vooruit te komen. Het is belangrijk om deze blokkades, van welke men niet altijd beseft dat men ze heeft, te ontdekken en weg te nemen.

Professioneel toewerken naar persoonlijke doelstellingen
Velen hebben een globaal doel waar ze naartoe streven, maar vaak blijkt het toch niet eenvoudig te zijn om exacte doelen te gaan formuleren. De bedoeling is dat we specifieke doelstellingen opstellen, waardoor het ook realistischer wordt dat we deze samen bereiken.

Resultaat op korte termijn
Specifieke trainingen op maat van de renner kunnen op relatief korte termijn een directe impact hebben op zijn prestaties. Samen met de renner gaan we eerst analyseren hoe zijn dagelijkse leven er uit ziet, hoeveel trainingsarbeid hier in past en wat zijn kwaliteiten en blokkades zijn. Daarna gaan we, op basis van een test, aan de slag en werken we toe naar enkele specifieke doelstellingen. Door deze gestructureerdere manier van trainen en leven kunnen er op korte termijn mooie verbeteringen waargenomen worden.

Interesse?
Spreekt deze manier van werken je aan? Stuur me dan gerust een bericht op de contact pagina en we bekijken wat we kunnen betekenen voor elkaar!

© 2024 - Maxim Pirard | Privacy Policy
Webdesign Webit